Sandra

"Ik ben Sandra en sinds 2010 actief betrokken bij Mijn tweede thuis. Cemaynur vroeg me of ik met mijn communicatie-achtergrond eens wilde meedenken over haar opvangplannen. Vanaf dat moment ben ik me in Kinderopvang gaan verdiepen. Ik kon me goed vinden in Cemaynurs pedagogische visie en was direct enthousiast. Het duurde niet lang of we werkten intensief samen om Mijn tweede thuis verder vorm te geven. Onze samenwerking beviel zelfs zo goed dat ik de telecombranche waarin ik werkzaam was heb kunnen verruilen voor de Kinderopvang. Inmiddels delen we alweer geruime tijd een mooi kantoor op het Sweelinckplein en doen we er alles aan om ouders en kinderen een fijne opvang te bieden. Ik zit in principe op kantoor, maar kom geregeld op de groepen en spring indien nodig in. Op deze manier hou ik feeling met de dagelijkse praktijk. Ik vind het heerlijk om op mijn werk te komen en enthousiast begroet te worden door onze huisgenootjes. Ook wat mij betreft graag tot ziens bij Mijn tweede thuis."

Sandra Dielessen
18 maart 1979

  • o.m. communicatiemedewerker, beleidsmedewerker, (waarnemend) leidinggevende en 'tante' van alle huisgenootjes van Mijn tweede thuis (2010-heden)
  • studeerde Bedrijfscommunicatie en Digitale Media (2001-2003)
  • heeft eerder gewerkt als taalcoach voor inburgeraars, projectmanager bij een commercieel bedrijf in de telecombranche en websitebeheerder bij een aardappeltelersorganisatie (2000-2010)
  • heeft op/naast haar werk de opleiding Pedagogisch medewerker Kinderopvang afgerond (2017)
  • is nog elke dag blij met haar carrièreswitch

Meer informatie...

 Sandra Dielessen
 www.linkedin.com/in/sandradielessen
 (06) 13 13 79 79
 s.dielessen@mijntweedethuis.com

 terug