Interesse/aanmelden

Heeft u interesse in onze dagopvang dan bent u van harte welkom voor een nadere kennismaking.

Kennismakingsgesprek

In een kennismakingsgesprek luisteren we naar uw wensen en informeren wij u uitgebreid over onze opvang, de mogelijkheden en eventuele wachtlijst. Wij geven u een rondleiding en beantwoorden al uw vragen. U krijgt alle gelegenheid om sfeer te proeven en te kijken of u zich bij ons thuis voelt. Dit alles uiteraard geheel vrijblijvend.

Klik hier als u een afspraak wilt maken.

Aanmeldformulier

Pas na een persoonlijke kennismaking en wanneer u uw kind daadwerkelijk bij ons wilt aanmelden vragen wij u om een aanmeldformulier in te vullen. Wij doen ons best u zo goed en zo snel mogelijk van dienst te zijn.

Klik hier om uw kind aan te melden voor onze dagopvang.

Plaatsingsovereenkomst

Op basis van het ingevulde aanmeldformulier maken wij een plaatsingsovereenkomst voor u in orde. Pas na ontvangst van een ondertekende plaatsingsovereenkomst wordt uw aanmelding definitief. Vervolgens heeft u in het kader van het herroepingsrecht nog 14 dagen bedenktijd ofwel de mogelijkheid om de overeenkomst kosteloos en zonder opgaaf van reden te annuleren/ontbinden/herroepen. Annuleren doet u schriftelijk. U kunt hierbij gebruikmaken van ons modelformulier.

Opzeggen

Een plaatsingsovereenkomst voor de dagopvang eindigt van rechtswege op de vierde verjaardag van uw kind of per wanneer uw kind van start gaat op de basisschool. U kunt de opvang vanzelfsprekend ook eerder opzeggen. De opzegtermijn bedraagt een maand. Opzeggen of annuleren doet u schriftelijk. Wij zullen de ontvangst van de opzegging altijd even bevestigen. Mocht u onverhoopt geen bevestiging ontvangen, neemt u dan contact met ons op.